Pui de carne
Pui carne
 

Ferma de pui de carne

Am inceput sa crestem pui de carne, pui de tara si gaini de rasa in 2005, atunci cand ne-am mutat la tara, in apropierea Bucurestiului, in judetul Ilfov. Aveam de dispozitie o curte de 3.000 mp, pe care se afla o casa batraneasca cu o gradina ingrijita, o mica livada de pomi fructiferi, 3 randuri de vita de vie si cateva constructii din lemn pentru pasari.

Am reamenajat cum am putut mai bine locul pentru cresterea puilor de carne: am construit o structura metalica izolata, pe care am compartimentat-o in adaposturi spatioase, curate si aerisite, iar in fata acesteia o voliera, in asa fel inca puii de gaina sa se poate misca in voie atunci cand temperatura de afara le permite.

Atat eu cat si sotia am crescut la tara si stiam cam ce anume presupune cresterea puilor de carne in sistem gospodaresc, traditional. Am decis sa pornim cu o cantitate mica, 100 de capete, pe care sa ii crestem cat mai natural posibil si sa ii livram in Bucuresti sau Ilfov:

 • hrana puilor este compusa dintr-un amestec de grau, porumb, secare, orz, ovaz si separat iarba (fara aditivi furajeri sau hormoni de crestere: faina de peste, faina de carne, drojdii furajere, coloranti, antibiotice, corectori de miros sau gust etc.);
 • apa este proaspata de fantana;
 • asternutul interior, din paie, este uscat si schimbat periodic (o foarte buna igiena);
 • spatiu de miscare, temperatura optima, lipsa zgomotelor si a noxelor;
 • acces permanent in sezonul cald la lumina naturala si spatiu exterior;
 •  
   
  Datorita acestor conditii de crestere, pasarile noastre sunt vioaie, au un penaj intreg si frumos, iar carcasele nu prezinta rani, leziuni sau alte deprecieri.
   
   
  Gasirea clientilor a fost destul de dificila la inceput, dar cu ajutorul Internetului am reusit sa videm puii de carne ajunsi la 1-2 kg.

  Postam constant anunturi “Vand pui de carne crescuti natural”, “Vand pui de tara - zona Bucuresti Ilfov”, “Vand pui de gaina crescuti traditional” si usor usor clientii au aparut.

  Livram pui de carne la final de saptamana in zone din Bucuresti si Ilfov.

  Asadar, daca doriti gust si prospetime de la tara pentru mancarurile dvs (supa de pui, mazare cu pui sau un gratar din pui ca la bunica) va rugam sa ne contactati cu toata increderea! Va asteptam!
   
   
   
   
     
   
   
  Web Design Bucuresti
  © copyright 2010-2016 puidecarne.ro